Gulerod-Porre-Salat 🥕

Gulerod-Porre-Salat 🥕

Denne salat er en simpel og lækker blanding af friske grøntsager og en cremet dressing med et strejf af karry. Perfekt som tilbehør til både frokost og aftensmad.

Ingredienser:

  • 4 gulerødder
  • 1/4 porre
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 2 tsk. karry
  • Salt og peber efter smag

Fremgangsmåde:

  1. Skær gulerødderne i meget tynde skiver.
  2. Skær porren i tynde ringe.
  3. Bland creme fraiche med karry, salt og peber i en skål.
  4. Vend gulerødder og porrer i dressingen, så grøntsagerne bliver godt dækkede.

Serveringstips: Server salaten kold som tilbehør eller som en let forret. Den kan også stå lidt i køleskabet, så smagene rigtig kan sætte sig.

God til: stegt kød og lasange.

Velbekomme!

Enkel at lave og fyldt med smag!

(Jette – 1994)