Gulerod-Porre-Salat 🥕
Denne salat er en simpel og lækker blanding af friske grøntsager og en cremet dressing med et strejf af karry. Perfekt som tilbehør til både frokost og aftensmad.
Ingredienser:
- 4 gulerødder
- 1/4 porre
- 2 dl creme fraiche 18%
- 2 tsk. karry
- Salt og peber efter smag
Fremgangsmåde:
- Skær gulerødderne i meget tynde skiver.
- Skær porren i tynde ringe.
- Bland creme fraiche med karry, salt og peber i en skål.
- Vend gulerødder og porrer i dressingen, så grøntsagerne bliver godt dækkede.
Serveringstips: Server salaten kold som tilbehør eller som en let forret. Den kan også stå lidt i køleskabet, så smagene rigtig kan sætte sig.
God til: stegt kød og lasange.
Velbekomme!
Enkel at lave og fyldt med smag!
(Jette – 1994)