Gorgonzolasauce til 2-3 personer

Gorgonzolasauce til 2-3 personer

En lækker og cremet gorgonzolasauce, perfekt til pasta eller som tilbehør til koteletter!

Ingredienser:

  • 1 skalotteløg
  • 10 g smør
  • 150 g gorgonzola
  • 2½ dl fløde
  • ½ tsk tørret basilikum
  • 1 tsk rød peberfrugt

Fremgangsmåde:

  1. Start med at rense peberfrugten og hak den i fine skiver. Pil og hak også skalotteløget.
  2. Smelt smørret i en gryde og steg løget let.
  3. Tilsæt gorgonzola og lad den smelte under omrøring.
  4. Hæld fløden i gryden og lad saucen småkoge i nogle minutter.
  5. Smag til med basilikum, salt og peber.

Tip: Server gorgonzolasaucen med pasta eller sammen med en god kotelet for en komplet og smagfuld ret.

God til: pasta eller på korteletter.

Velbekomme!

(Jette – 1994)