Opskrift på Creme Fraiche Dip
Denne opskrift er til en simpel og velsmagende creme fraiche dip, der passer perfekt som tilbehør til chips og grøntsagsstave. Dippet kan tilpasses med forskellige krydderurter efter smag.
Ingredienser
- 3/4 liter creme fraiche
- Salt og peber efter smag
- 1 fed hvidløg (presset eller finthakket)
- Hakket persille eller dild for ekstra smag
Fremgangsmåde
- Hæld creme fraiche i en skål.
- Tilsæt salt, peber og hvidløg. Smag til, så krydringen passer til dine præferencer.
- Hvis du ønsker ekstra smag, kan du tilsætte lidt hakket persille eller dild.
- Rør det hele godt sammen, indtil dippet er jævnt.
Serveringsforslag
Server dippet med chips, grøntsagsstave eller som tilbehør til en snack-buffet.
Tips: Denne dip kan varieres med forskellige krydderier, hvis du vil prøve noget nyt.
God til: Kartoffel chips.
(Jette – 1994)